Gość sebol Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 poszukuje wielu części do nisana Y61 z99r jestem świerzym posiadaczem tej maszynki a chciałbym go troche uleprzyć wzglendem wyglondu pochodze z łodzi i poszukuje sklepów morze ktoś wie gdzie i co kupić najbardziej interesuje mnie orurowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Rozumiem ze to ma być orurowanie ozdobne. , jeśli tak to Najlepiej udaj się do firmy która robi balustrady ze stali nierdzewnej i niech Ci wyspawają według własnego projektu.A jeśli to ma być funkcjonalne to lepiej zainwestować w taki zderzak -> http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/111/6531.html#foto (nie koniecznie ten) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebol Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 tak ale rzeby wpisać w dowud musi mieć homologacje a tego rzemieślnicy niestety nie mają i w tym jest problem ale i tak dzieki morze ktoś wie gdzie to morzna jeszcze kupić albo wykonują z atestem takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 poszukuje wielu części do nisana Y61 z99r jestem świerzym posiadaczem tej maszynki a chciałbym go troche uleprzyć wzglendem wyglondu pochodze z łodzi i poszukuje sklepów morze ktoś wie gdzie i co kupić najbardziej interesuje mnie orurowanie www.sklep4x4.pl www.wyprawa4x4.pl Tylko że w tych sklepach nie znajdziesz osprzętu gejowskiego Dodatki dla samych maczo co zamiast krwi mają olej :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arekiceland Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 a czy ja moge sprowadzić z zagranicy do polski mojego patrolka z takim orurowaniem jak widać na zdjęciu poniżej?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 tak ale rzeby wpisać w dowud musi mieć homologacje a tego rzemieślnicy niestety nie mają i w tym jest problem ale i tak dzieki morze ktoś wie gdzie to morzna jeszcze kupić albo wykonują z atestem takie rzeczy Samochody po raz pierwszy rejestrowane od 2007 roku musza mieć rury z homologacją. Starsze samochody - samowolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Szukam drabinki do Y61, pilnie. Czy ktoś mi doradzi gdzie szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Szukam drabinki do Y61, pilnie. Czy ktoś mi doradzi gdzie szukać ? Przecież wiesz gdzie .... [ Dodano: Pon 27 Kwi, 2009 23:33 ] Zresztą powinna podejść od Y60 Widziałem producenta na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Na allegro pytałam, ponoć nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Na allegro pytałam, ponoć nie pasuje To podjedź do ślusarza co robi bramy ... powinien dorobić Dzwoniłaś do Rajdów :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ponoć mieli mieć takie drabinki, ale czekali od dłuższego czasu na dostawę. Jutro się do nich odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ponoć mieli mieć takie drabinki, ale czekali od dłuższego czasu na dostawę. Jutro się do nich odezwę. ... i podjedź do bramiarza Nic w Patrolu nie popsułaś :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Muszę mu dokładnie wyrysować jak ma wyglądać taka drabinka, a u mnie z rysunkiem technicznym wielka lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a u mnie z rysunkiem technicznym wielka lipa Narysujesz szminką na tylnych drzwiach Dasz sobie wiercić dziury w Patrolu :?: Chyba muszę Cię nauczyć wchodzić na bagażnik po kole zapasowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Biorę jeszcze pod uwagę drabinkę boczną, zakładaną tylko w potrzebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Biorę jeszcze pod uwagę drabinkę boczną, zakładaną tylko w potrzebie. Malarską , aluminiową , rozkładaną :one: [ Dodano: Pon 27 Kwi, 2009 23:57 ] Dałaś sobie radę z napędami i cofaniem po rozłączeniu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jeszcze kuchennej mi nie zaproponowałeś. [ Dodano: Wto 28 Kwi, 2009 00:00 ] Dałaś sobie radę z napędami i cofaniem po rozłączeniu :?: A nie wierzysz w moje możliwości? Okazało się, że tę umiejętność mam we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dasz sobie wiercić dziury w Patrolu :?: Ja bym nie dał , to profanacja :053: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Dasz sobie wiercić dziury w Patrolu :?: Ja bym nie dał , to profanacja :053: Właśnie zamówiłam drabinkę Na dniach będzie już na moim patrolku. Nie jest to profanacja, tylko wygoda. :030: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi