Gość J.A.C.E.K Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 WITAM.Jestem od niedawna posiadaczem almery n16 rok 2002 autko ok jak na moje potrzeby . Podczas podlanczenia GPS do gniazda zapalniczkie nie zostalo urzadzenie zasilane pradem , sprawdzilem tez zapalniczke i nic z tego,mam pytanie czy orginalnie nie jes ono podlaczone czy tez jakos bezpiecznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 jezu, napisz to po polsku. jest bezpiecznik do zapalniczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J.A.C.E.K Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A GDZIE ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPIECZNIKI I KTÓRY TO BEDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A GDZIE ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPIECZNIKI I KTÓRY TO BEDZIE Powinny być po lewej stronie kierowcy pod pokrywką schowka. Popatrz który jest spalony. Chwilowo możesz korzystać z gniazdka co jest z tyłu, chyba że tez bezpiecznik spalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J.A.C.E.K Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 DZIĘKI ZA INFORMACJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek70 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wiesz o tym że aby w gniazdku zapalniczki pojawiło się napięcie 12V musisz mieć przekręcony kluczyk w stacyjce? Dla mnie była to nowość. W samochodach które miałem wcześniej gniazdo zapalniczki było zasilane cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.