Gość dziadziol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam Siostrzenica jeździ Primerą P12 z 2003r, ja mam model z 2005r i pytanie czy można przełożyć rzeczy potrzebne do działania zestawu głośnomówiącego z jednego auta do drugiego.( z 2003 do 2005) Dziewczyna nie używa i nie zamierza używać tego urządzenia w swoim samochodzie i praktycznie mogę sobie to od niej zabrać.Jeżeli urządzenie mogło by działać w moim aucie to co muszę zrobić ,co rozłączyć i gdzie tego szukać , a najważniejsze to to aby po demontażu w jej samochodzie wszystko chodziło bez zmian(prócz telefonu). Bardzo proszę o rady bo ja naprawdę mogę mieć stary aparat telefoniczny byle działał mi zestaw. Pozdrawiam Nowo rocznie licząc na bratnie dusze. :sylwester: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekg Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 hej, napisz coś więcej: jakiej firmy jest telefon i zestaw, rozumiem iż nie jest to zestaw firmowy nissana. Przełożenie jest raczej nieskąplikowane dla kogoś kto chociaż trochę zna się na elektryce lub elektronice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziadziol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam Wbrew pozorom zestaw jest jak najbardziej fabryczny ,montowany w Nissanach !!! Z tego co wiem te zestawy współpracowały z starszymi modelami Nokii . Chodzi mi o to aby ten zestaw współpracował z wyświetlaczem :sylwester: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekg Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 czegoś takiego jeszcze nie widziałem :< niestety nie pomogę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziadziol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Może prościej ,jedne Nissany P12 miały fabryczną opcje tel.głośnomówiącego z wykorzystaniem wyświetlacza na którym mamy radio, informacje o ogrzewaniu czy komputer. Po prostu chodzi o najzwyklejszy fabryczny Nissanowski zestaw telefoniczny ,który działał z nokią czy motorolą(chyba).To tak celem wyjaśnienia. :sylwester: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.