Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] brak świateł postojowych, tylnych ,podś tablicy ,desk

Gość tomas.ns
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a więc mam taki problem nie wiem czy sam czegoś nie pochrzaniłem /?? wcześnieł było ok puki dzisiaj radia nie zakładałem ale kable podpiołem pod te same kabelki co miałem wczesnie podałaczone radio nie oryginalne jak juz cos . i brak świateł takie jak w temacie szukałem po forum i niby własnie w nyskach jakis kabel od radia cos moze pokaszanic ale odłaczyłem radio i nic nadal tak samo bezpieczniki sprawdziłem sa ok wszystki nawet te pod maska znalazłe jakis post ze kolega z tego forum miał podbnie w sunnym i ze znalazł jakas postke z włacznikiem czy cos i ja właczył i zaczeło działac hmmm niewiem co o tym sadzic jeszcze na mysl mi przychodzi przełacznik zespolony te od swiatel tylko jak sie do niego dobrac by go rozebrac a nie rozwalic

chciałbym sie jutro za to wziaść wiec jak ktos juz miał z tym problem proszę o odp :)

od przyciemniania deski ?? nie wiedziałem ze w almerze jest regulacja przyciemniania swiatła na desce ?? a bezpieczniki Tail to ja mam pod masak hmm tzn same puste miejsce na bezpieczniki bo nigdy ich tam nie było inne sprawdzilem i te w srodku pod kierewonica tez wiec nieweim ?? jutro bebesze plastiki i bede szukac :/

oki spoko jutro bede wojowac z tym :/ szkoda ze tak zimno dzieki za rade jeste jeszcze cos na czym musze zwrocic uwage??

[ Dodano: Nie 04 Sty, 2009 23:35 ]

dzieki za pomoc okazał sie bezpiecznik tylko dziwne bo go wczesniej sprawdzałem ?? ok niewaze juz wsio chodzi mozna zamykac :) dzieki serdeczne :D

• 8 miesięcy temu...

Witam wszystkich mam podobny problem Almera 3D 96r. Nie mam prawej postojowki z tylu i żadnego oświetlenia tablicy zegarów ani pulpitu nawiewu czy ktoś ma jakiś pomysł . Od razu mowie ze nie mam takiego bezpiecznika jak TAIL miejsce jest z opisem ale nie ma gniazda dokującego bezpiecznik. Dzieki wszystkim za pomoc .

Edytowane przez Tajson33

• 1 miesiąc temu...

Magia jest wtedy jak prąd nie płynie a żarówka świeci ;)

Teraz to pewnie jest brak styku w oprawce, w którą wkładasz żarówkę, albo coś po drodze między kostką a oprawką. Innej możliwości raczej nie ma.

Na wszelki wypadek spróbuj na krótko obcymi przewodami sprzęgnąć kostkę z żarówką - wtedy będzie pewność.

Pozdrawiam