Gość nutka78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jak będziecie śmigać na Saharę to nie zapomnijcie śpiewnika Wykaz pieśni, które należy śpiewać podczas jazdy samochodem, gdy rozwija się następujące prędkości: o 80 km/godz. - "Pobłogosław Jezu drogi!" o 90 km/godz. - "To szczęśliwy dzień" o 100 km/godz. - "Cóż Ci Jezu damy" o 110 km/godz. - "Ojcze, Ty kochasz mnie" o 120 km/godz. - "Liczę na Ciebie Ojcze" o 130 km/godz. - "Panie, przebacz nam" o 140 km/ godz. - "Zbliżam się w pokorze" o 150 km/godz. - "Być bliżej Ciebie chcę" o 160 km/godz. - "Pan Jezus już się zbliża" o 170 km/godz. - "U drzwi Twoich stoję, Panie" o 180 km/godz. - "Jezus jest tu..." o 200 km/godz. - "Witam Ciebie, Ojcze" o 220 km/godz. - "Anielski orszak niech twą duszę przyjmie". jeszcze notka: Św. Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/godz. Przy większych prędkościach oddaje swoje miejsce św. Piotrowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 "......." Nutka już nie dokuczaj koledze , moim zdaniem temat do niczego nie prowadzi, puki co kolego kup samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK60 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Patrol 260, samochód to już mam, powiem więcej nawet trzy ale osobowe i czasami pajero musiał mi trochę pomóc wyjechać [ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 13:55 ] nutka78, więcej jak 120 po ścieżkach leśnych nie jeżdżę na moto, więc mój imiennik jeździ ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nutka już nie dokuczaj koledze , Patrol 260, jestem daleka od dokuczania kolegom na forum, wykaz pieśni to tylko dobra rada, a tak prawdę mówiąc jadąc i podśpiewując milej upływa czas nutka78, więcej jak 120 po ścieżkach leśnych nie jeżdżę na moto, więc mój imiennik jeździ ze mną Black 60, tyż czasami jeżdżę na motocyklu z bratem. Wtedy już nie śpiewam tylko się żarliwie modlę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK60 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 nutka78, a na czym latacie z bratem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Najpierw było enduro przez kilka lat, , teraz jak dorósł do prawa jazdy zakupił ścigacza Jak tylko założę kask i zapnę kurtkę to wyciągam różaniec i całą drogę odmawiam paciorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Temat poważny nie inaczej a wyszedł ShoutBox BLACK60, jak już kupisz Patrola i zaczniesz sie organizować na tą Sahare to daj znać, otworze temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi