Gość jACA1 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam jak w temacie; wkładając wtyk antenowy do radia nic się nie dzieje radio szumi(tak jak by nie była podłączona), natomiast gdy tylko dotykam wejścia do radia wtykiem antenowym(nie wkładając do radia) wszystko ładnie gra??!!! o co tu może biegać???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekg Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 tak jakby ktoś pomylił masę z przewodem sygnałowym. czy ten zestaw już ze sobą pracował ? a może radio było naprawiane? anteny w nissanach zwykle mają wzmacniacz więc uważaj abyś go nie spalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 jACA1, zamieść foty gniazda, wtyku i jak masz dostęp do wnętrza radia to wewnętrzne połączenie gniazda. Bardzo możliwe jest to co napisał slawekg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jACA1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 wziąłem miernik i pomierzyłem wartości czy kabel albo antena nie ma przebicia i wyszło na to że jest gdzieś przebicie tzw. gorącej żyły do masy(ekranu kabla)czeka mnie wymiana kabla albo anteny, tego jeszcze nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof48 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ... anteny w nissanach zwykle mają wzmacniacz więc uważaj abyś go nie spalił Czy faktycznie Nissany, szcególnie interesuje mnie Primera 2000 rok - mają wzmacniacze antenowe? Gdzie? Jakie? Bo ja nie widzę, aby coś wyglądało, jak wzmacniacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.