Gość matcin Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam. Mam awarię. Jak jadę na piątym biegu to mi go wyrzuca. Następuje to od razu po włożeniu piątki lub w czasie jazdy.Co jest konieczne do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Szukamy!! Temat stary jak forum. http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...;highlight=bieg Sunnych i Primer to dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek078 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Siedlce i jeszcze raz Siedlce.Miałem to samo ale w N13.Koszt naprawy to 500zł.Taniej nigdzie nie zrobisz.No chyba,ze chcesz bez 5 biegu jezdzic,ale moim zdaniem nie ma to sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.