Gość grzybol1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 proszę o pomoc potrzebuję schemat rozrządu do almerki 2.2di 16v zerwały mi się ząbki na wałku wygieło dwa zawory i uszkodziło głowicę mam wszystkie częśsi tylko nie wiem jak ustawić rozrząd bo nie widze żadnych znaków. Proszę o pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Znaki są na ogniwkach łańcucha. Szukaj jakiś punkcików itp. pzodr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harcerzyk123 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam Polecam schematy z programu Autodata. Niestety nie mam możliwości podesłania schematy ponieważ program uniemożliwia drukowanie ani zapisywanie schematów. Pozostaje albo poszukać programu w necie i witaminki albo mogę zrobić zrzut ekranu ze schematem i podesłać na majla. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.