Gość milek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam, jakie powinno być ciśnienie w oponach 33x12.5x15? Opony BFGoodrich All-Terrain T/A Pozdrowienia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Kolego. W Polszcze mało kto jeździ tyranem na takich wielkich oponach. A tak na serio, to spróbuj napompować tak około 2 atm przód 1.9 tył i zobacz jak się zachowuje. Jak będzie za twardy to zmniejsz o atmosferę i dalej próbuj. Jak będzie w porządku to zostaw. Z tego co słyszałem to patrolowcy jeżdżą średnio na 1.7-1.9 atm w zależności od obciążenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Właśnie mam wielki z tym problem, nikt nie wie konkretnie jakie ciśnienie, wiec próbuje co jakiś czas z innymi wartościami, na wiosnę planuję zakup nowego kompletu i do tego czasu mam nadzieję wyczuję temat. A może właśnie ktoś poleci mi jakie oponki zakupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 To już spróbuj się dowiedzieć od lokalnego światka off-roadowego jakie są najlepsze na waszych terenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tak szczerze powiem, iż tutejszy off road do naszego w Polsce to nic, tutaj poprostu pozerstwo i ładowanie kaski w super autka, nie wiedząc nawet co mają. Dam sobie niejeden element wyciąć, że Wy chlopaki waszymi sprzętami za 10-20 tysi objechalibyście ich sprzęty za 200-400 tysięcy zlotych, Pozdro dla WaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 No samurajek na lodowcu to by był ciekawy widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanopulus Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Milek: Co tam Panie na Islandyi Da się tam jeszcze żyć? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milek Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 A witam witam, no na wyspie kibel troszkę sie zrobił, ale narzekać to ja nie będę, bo nie wypada. Najgorsze, że zero śniegu i raczej w tym roku się nie zapowiada a tyrran aż piszczy skubaniec:) Pozdrowienia dla WAS!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.