Gość radkow Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jesli bylaby taka mozliwosc, to tez z checia bym sie wybral na jakies grupowe dodawanie mocy do alltuning, ale najpierw musze zrobic porzadek z kopceniem moje p12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Co do alltuning to jakby bylo niedrogo to i ja moze bym sie skusil. Chlopaki w tamtym roku placili chyba 600 czy 800zl. Takze w grupie jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktisz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja tez sie na to pisze. [ Dodano: Pią 19 Cze, 2009 19:13 ] widze, ze temat umarl wiec pytam czy jest ktos chetny do chipowania w alltuning. Pytalem o koszta i wynosi to 850 zl. Bede jechal moja 2.2 Di oraz BMW E36 320D i moze Golfem IV TDI - wowczas cena od sztuki to 750 zl. Mam nadzieje, ze bedzie nas jeszcze kilku wiec cena pewnie spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radkow Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja moim 2.2DI tez sie skusze, ale najpierw musze zrobic porzadek z kopceniem i pękniętą ścianą grodziową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi