Gość michas-wwy Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam czy ten głośniczek starczy żeby dobrze zagrało w p11 sedanie?? miałem już jb1 250rms i nie było rewelacji a z tym ? jak będzie? (ten ma 400rms) http://www.allegro.pl/item521286818_pionee...0w_gwar24m.html juz go kupiłem i czekam na niego i się martwię czy będzie masaż na przednim siedzeniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -xXx- Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 wydaje mi sie ze powinno starczyc tzn. zalezy jak ktos postrzega slowo "starczyc" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 masaż na przednim siedzeniu.. a po co ci masaż na przednim siedzeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazii666 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Miałem tonsila 250w 30cm spaliłem go, potem pyle blue wave 30cm 1200w Spaliłem go. Potem Lanzar Maxpro 1600W 30cm jego sprzedałem bo spaliłem wzmacniacz. Teraz mam Hertza Es300 700w i wzmacniacz lanzara 500rms, gra zdecydowanie najładniej Dodam że pudła były robione pod głośniki z osobna. Jak chcesz ładny bass to polecam tego hertza lub power bass s12 lub m12, lanzara max12 lub max pro. Jak chcesz mieć pierdniecie zdrowe to alphard yakuza ale jest troche mułowaty. wszystkie głośniki są do 350pln tego pionka ci odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -xXx- Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 btw. jak chcesz masaz to kup sobie fotele z funkcja masowania hehe joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja parę lat temu to pędziłem u siebie i grało całkiem przyzwoicie http://www.allegro.pl/item522705585_pionee...iwice_raty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam czy ten głośniczek starczy żeby dobrze zagrało w p11 sedanie?? miałem już jb1 250rms i nie było rewelacji a z tym ? jak będzie? (ten ma 400rms) http://www.allegro.pl/item521286818_pionee...0w_gwar24m.html juz go kupiłem i czekam na niego i się martwię czy będzie masaż na przednim siedzeniu.. To jest ta sama półka co JBL = Bez Rewelacji - muł [ Dodano: Pią 09 Sty, 2009 09:31 ] Potrzebujesz skrzyni zamkniętej i minimum 380W RMS by to w ogóle rozbujać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Charakterystyka dla tego głośnika wyglądała średnio... - theant mi to kiedyś liczył . Za około 300PLN można kupić Infinity REF 1250w - 300W/1200W i gra bardzo ładnie, czysto i szybko A tu wyniki właśnie dla Infinity w zamkniętej obudowie: Infinity Ref 1250w closed.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 a czym chcesz go napedzic? bo ja mialem phase 250rms w br i masowalo plecy, tylko, ze w almie hatchback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michas-wwy Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 NApedzamgo cappower 2 kanały na 1 500RMS daje [ Dodano: Czw 05 Mar, 2009 19:01 ] Jak ktoś powiedział ze ten głośnik nie daje sobie rady w sedanie to sie grubo ato grubo pomylił ;D że tak powem ze tengłosnik jest doksonały na ten samochodzik ;p P.S Radio mam bez sterowania a jest i tak boski efekt basuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi