grucha jr Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam! Brakuje mi trochę w Almerze N15 lampki podświetlającej wnętrze z przodu. Przydały by się też kierunkowe lampki do czytania mapy. Czy w N15 występowały takie cuda?? Ja mam tylko jedną na środku dachu która do czytania np. mapy wieczorem słabo się nadaje... Nie mam szyberdachu i przy lusterku jest sporo miejsca, myślałem czy nie zamontować tam jakiejś ciekawej lampki... Może ktoś ma jakieś pomysły lub robił coś takiego?? U ojca w Omedze jest fajna lampka i myslę że weszła by w to miejsce (no i jest w jasnym kolorze): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomK Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 poszukaj almy rozbitej na części która miała szyberdach i kup całą konsolkę z lampką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Chodzi Ci o coś takiego: http://moto.allegro.pl/item522178178_nissa...ka_wnetrza.html Tylko po co mi konsola do szyberdachu skoro go nie mam?? Zresztą chodzi mi o to żeby były takie lampki kierunkowe do czytania mapy, albo żeby moja pani mogła się pomalować jak jest ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomK Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 tak o coś takiego To co że nie masz szyberdachu zostawisz niepodłączone przyciski ale będzie ładnie się komponowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.