medyk Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Chcę wkręcić inny "bat" w miejsce antenowe gdyż orginalny haczy mi przy wjeżdzie do garażu .Widziałem ostatnio w Katowicach czarnego QQ z wkręconym małym bacikiem ok 10 cm.Może to ktos z naszego forum? Gdzie taką antenkę można kupić ? Może coś polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODEST Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zajrzyj do najbliższego supermarketu. Nara Modest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tylko uważaj medyk aby nie stracić gwarancji gdy zastosujesz akcesorium niełorginalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 e tam.Przecież ten bat się wkręca na gwint..Cały czas jeżdżę bez anteny bo mi się nie chce non stop wkręcac i wykręcac i w mieście super mam odbiór na większości fal.Dlatego chcę kupi jakiś mały na 10 czy 15 cm i mie na stałe..Widziałem na QQ taki 10 cm stożkowy może gdzieś kupię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 e tam.Przecież ten bat się wkręca na gwint..Cały czas jeżdżę bez anteny bo mi się nie chce non stop wkręcac i wykręcac i w mieście super mam odbiór na większości fal.Dlatego chcę kupi jakiś mały na 10 czy 15 cm i mie na stałe..Widziałem na QQ taki 10 cm stożkowy może gdzieś kupię.. od xtraila jest krótszy i pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 ok juz mam..Tak więc dla wiadomości ogółu : Jak już ktoś napisał ,że są w marketach więc się tam udałem i w Realu znalazłem -10 cm /stożkowe/ srebrne-12 zł -ok 20 cm srebrno czarne /czarny środek/-17 zł W Media też były podobne ale ciut droższe. Wkońcu kupiłem 27 cm bat cały czarny identyczny jak orginał z QQ za 20 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 ok juz mam..Tak więc dla wiadomości ogółu : Jak już ktoś napisał ,że są w marketach więc się tam udałem i w Realu znalazłem -10 cm /stożkowe/ srebrne-12 zł -ok 20 cm srebrno czarne /czarny środek/-17 zł W Media też były podobne ale ciut droższe. Wkońcu kupiłem 27 cm bat cały czarny identyczny jak orginał z QQ za 20 zł. Pozdrawiam chciałeś kupić krótszy a kupiłeś dłuższy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Orginalny na 40 cm i jak pisałem haczył więc trafił mi się 27 cm i jest ok... Znów się czepiasz szczegółów-zauwazyłem ,że chyba bez zaczepek nie umiesz żyć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Orginalny na 40 cm i jak pisałem haczył więc trafił mi się 27 cm i jest ok... Znów się czepiasz szczegółów-zauwazyłem ,że chyba bez zaczepek nie umiesz żyć :/ nie o to chodzi; nie mierzyłem mojej anteny ale wydawało mi się że ma około 20 cm; może to złudzenie, potem zmierzę to dam znać jeśli chodzi o drugą połowę twojego posta to zauważ że to jest forum z nie blog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość odmulacz1 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dajcie sobie na luz, ze swoimi antenkami :diabel2: dłuższa, krótsza, byle sprawna :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dajcie sobie na luz, ze swoimi antenkami :diabel2: dłuższa, krótsza, byle sprawna :027: Odmulacz Dobrze gada najważniejsze że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 gdybyście czytali od początku to byście wiedzieli o co chodzi...Każda jest sprawna ale po co ją ściągac jak mozna miec na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dajcie sobie na luz, ze swoimi antenkami :diabel2: dłuższa, krótsza, byle sprawna :027: podobno długość nie jest ważna, ważna jest technika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 ok juz mam..Tak więc dla wiadomości ogółu : Jak już ktoś napisał ,że są w marketach więc się tam udałem i w Realu znalazłem -10 cm /stożkowe/ srebrne-12 zł -ok 20 cm srebrno czarne /czarny środek/-17 zł W Media też były podobne ale ciut droższe. Wkońcu kupiłem 27 cm bat cały czarny identyczny jak orginał z QQ za 20 zł. Pozdrawiam Dzięki za podpowiedź. Mam ten sam problem przy wjeździe do garażu więc trzeba będzie dokupić zamiennik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 fajnie,że mogłem pomóc...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 ok juz mam..Tak więc dla wiadomości ogółu : Jak już ktoś napisał ,że są w marketach więc się tam udałem i w Realu znalazłem -10 cm /stożkowe/ srebrne-12 zł -ok 20 cm srebrno czarne /czarny środek/-17 zł W Media też były podobne ale ciut droższe. Wkońcu kupiłem 27 cm bat cały czarny identyczny jak orginał z QQ za 20 zł. Pozdrawiam Dzięki za podpowiedź. Mam ten sam problem przy wjeździe do garażu więc trzeba będzie dokupić zamiennik . a ja ostatnio widziałam na QQ fajną antenkę która miała może z 10 cm, ale była teleskopowa tak że można ja było rozciągnąć do ok 30-40 cm w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 odmulacz1, odmulacz1, Ciekawe jak z jakością odbioru w tych krótszych. Mnie irytuje wykręcanie tej długiej anteny na myjniach. Odmulacz - Dzięki za pozdro. Znamy sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dziś znów widziałem QQ z anteną w kształcie płetwy rekina /malutka/- dostępna na allegro.Nie wiem jak ją gośc zainstalował i jaki ma to odbiór. Przypuszczam,że nie najgorszybo sam jeżdziłem trochę zupełnie bez anteny i radio grało na 5 /duże miasto/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 dziś znów widziałem QQ z anteną w kształcie płetwy rekina /malutka/- dostępna na allegro.Nie wiem jak ją gośc zainstalował i jaki ma to odbiór. Przypuszczam,że nie najgorszybo sam jeżdziłem trochę zupełnie bez anteny i radio grało na 5 /duże miasto/. bo w mieście nie będzie problemów, problem będzie w trasie z dala od większych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 też tak uważam dlatego zaznaczyłem,że w dużym mieście..Wiadomo,że w trasie będzie gorzej.Jak jechałem w okolicy Gliwic A 4 to dobry odbiór/bez anteny/ miałem tylko z jedynki i RMF u , reszta cienko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 spoko, note przed liftem (antena z przodu) miał ją na zawiasie - jak się wjeżdżało do garażu można było położyć prawie poziomo. Po lifcie nie wiadomo czemu to zmienili :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 [...] Po lifcie nie wiadomo czemu to zmienili :/ jak to nie wiadomo jak nie wiadomo to wiadomo że oszczędności i optymalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 optymalizacji by renault - mówimy stanowcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 optymalizacji by renault - mówimy stanowcze nie no cóż, skoro już kupiliśmy to nie takie znowu stanowcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 dziś znów widziałem QQ z anteną w kształcie płetwy rekina /malutka/- dostępna na allegro.Nie wiem jak ją gośc zainstalował i jaki ma to odbiór. Przypuszczam,że nie najgorszybo sam jeżdziłem trochę zupełnie bez anteny i radio grało na 5 /duże miasto/. Możesz wrzucić link do aukcji z taką anteną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi