medyk Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item535663113_anten...uperzasieg.html http://moto.allegro.pl/item535640866_anten...i_inne_hit.html coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No tak... tylko jak coś takiego zamontować na QQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 no właśnie...Ale mnie się to i tak nie podoba.Nie jestem zwolennikiem takich cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 no właśnie...Ale mnie się to i tak nie podoba.Nie jestem zwolennikiem takich cudów dziwnie wysokie te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 dlaczego wysokie? Zwykły bat kosztuje ok 20 to za takie cuś muszą brać więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 dlaczego wysokie? Zwykły bat kosztuje ok 20 to za takie cuś muszą brać więcej... zwykły bat 20 a zwykły kawałek plastiku 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ta rekinia to imitacja BMW z modułem anteny GPS. Jak dla mnie - trochę wiocha. Na marginesie - znam Xsarę Picasso, która zawsze miała za długą i zawadzała o podniesioną bramę. Wytrzymała 2 lata - nagle zaczęło szumieć radio - wymiana na nową i gra do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 dokładnie: wiocha ale jeśli chodzi o wygodę to najlepsze rozwiązanie bo najmniej wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Z moją antenką /która wygląda tak samo jak orginalna tylko,że jest mniajsza/ obecnie wjadę do każdego garażu bez jej ściągania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stevenson Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 też zmieniałem antenę na krótszą - 25 zł- 12 cm. Gdzie kupić podpowiedzieli mi "fachowcy" od Nissana. Gra i buczy,a w mieście i bez anteny odbiera calkiem, calkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 ja mogłem kupić za 10 zł ale akurat nie miała śruby do wkręcenia..Chłop mi powiedział,że da mi zwykłą śrubke i mam se ją wkręcić a potem obciąć i powiedział 15 zł hehe..Podziękowałem mu i nie kupiłem...Chciwość ludzka nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszN Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Czy ktoś może ściągał podsufitkę w QQ? Bo chce w miejsce oryginalnej anteny dać Triplexa. Edytowane 26 Grudnia 2009 przez TomaszN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość belferek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Można i takie: http://cgi.ebay.de/1a-Empfang-5cm-Antenne-schwarz-Nissan-Qashqai-2_W0QQitemZ380071351075QQcmdZViewItemQQptZFahrzeugantennen_Zubeh%C3%B6r?hash=item587e049323 lub http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-SHARK-FIN-AERIAL-ANTENNA-NISSAN-X-TRAIL-QASHQAI_W0QQitemZ350283869649QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item518e8badd1 LUB: http://www.allegro.pl/item861146225_anteny_bat_antena_aluminiowa_2_wzory_gwint_m5_m6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQ 1.6 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 http://www.allegro.pl/item857358226_antena_samochodowa_bat_regulowany_20_25_cm_tuning.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechu11 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam. Ja kupiłem tutaj. http://www.allegro.pl/item869815706_antena_anteny_bat_maszt_do_samochodu_warszawa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrPLGB Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Witam, kupiłem antenę (płetwa rekina) ale mam problem z odkręceniem anteny chyba jest na klej wkręcona, czy jest inna możliwość odkręcenia anteny ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 10 minut temu, PiotrPLGB napisał: Witam, kupiłem antenę (płetwa rekina) ale mam problem z odkręceniem anteny chyba jest na klej wkręcona, czy jest inna możliwość odkręcenia anteny ? pozdrawiam Od tyłu trzeba dostać się pod podsufitkę i odkręcić śrubę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 29 minut temu, PiotrPLGB napisał: Witam, kupiłem antenę (płetwa rekina) ale mam problem z odkręceniem anteny chyba jest na klej wkręcona, czy jest inna możliwość odkręcenia anteny ? pozdrawiam Coś mi się wydaje,że jednak z bata jest lepszy odbiór niż z płetwy.Nawet wiem to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Też tak uważam, zamontowałem płetwę , bo mi oryginalny bat haczył o uchylane drzwi w garażu, a teraz żona się wkurza bo jej ulubiona stacja charczy a na bacie był dobry odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrPLGB Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, kupiłem antenę (płetwa rekina) ale mam problem z odkręceniem anteny chyba jest na klej wkręcona, czy jest inna możliwość odkręcenia anteny ? Kupiłem antenę ( płetwa) do nissan qashqai (nie jest uniwersalna do wszystkich aut), złamałem bat ponieważ nie mogłem go odkręcić i ściąłem górny plastik obudowy nadajnika,przymocowałem kabel od płetwy do płytki nadajnika i odbiór jest taki sam jak z bata, ale ładniej wygląda. Widoczny biały nalot to jest klej, ponieważ dach w tym miejscu nie jest idealnie płaski. to jest zdjęcie na szybko ale działa super i wygląda fajnie. Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez PiotrPLGB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi