Gość rossi20 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 wyglada kozacko ten kolektor i tez pewno dziala kozacko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ciekawe co za przyrosty to daje no i cena jest zaporowa... w tym momencie $$ tak stoi że to nie opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Przyrosty jeszcze + 6 HP wiecej niz 6gen, tak na tym forum stoi co Coobcio linka wstawil. Wlasnie w niego sie bedziemy bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak tam ? z hamowaliście wczoraj hybrydę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie miałem czasu a Lukasowi samemu się nie chciało pojechać... Teraz wóz na długo zostanie u mnie, trzeba ogarnąć elektryke silnikową, hamulce z tyłu, wymienić z przodu zwrotnice no i wjazd na rolki zrobić z dostrojeniem wszystkiego co się da od aparatu zapłonowego po rozrząd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 No to lipa, slyszalejm o tej hamowni juz dobre 2 tygodnie, auto mialobyc dostrojone i shamowane :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 We wtorek przyjmuje Lukasa, muszę go w miarę szybko obrobić bo jeszcze dwa projekty czekają P11 1,6 co ma mieć 125KM i silnik z Bandita wchodzi do pewnej P10... Ps. może na jakiejś innej hamowni go ogarnę bo na mineralnej to góra 2 razy w miesiącu można wchodzić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 We wtorek przyjmuje Lukasa o kurcze a chcialem Cie nawiedzic we wtorek, no nic ja poczekam. Powodzenia :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 wreszcie może coś się ruszy z tym miom gruzem--bo jak narazie to ciągle gaśnie,wydech mi gdzieś luzy złapał i sobie powiewa na dołkach a i najarany byłem na tą hamownie...PS.sprawa priorytetowa---BLOS!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 lukas, blosa moge Ci pozyczyc na miesiac lub dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 najśmieszniejsze że kuba BLOSA ma dla mnie tylko czasu niema na montaż!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 czasu niema na montaż!!! boisz się rączek pobrudzić.. :?: do boju, dasz rade sam :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 lukas, co sie nie pucujesz ze auto masz juz gotowe, jak tam ??? Wporzo podaje??? :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 lukas, co sie nie pucujesz ze auto masz juz gotowe, jak tam ??? Wporzo podaje??? :one: Czasem pokładane nadzieje nie przekładają się na posiadane środki, ot stała bolączka żonatych i dzieciatych facetów :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Blos wleciał i zaciski hamulcowe na tył - jeszcze hydraulike do nich pociągnąć ale ja się nie podejmuje - w miedzi się nie bawię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 lukas, co sie nie pucujesz ze auto masz juz gotowe, jak tam ??? Wporzo podaje??? :one: Czasem pokładane nadzieje nie przekładają się na posiadane środki, ot stała bolączka żonatych i dzieciatych facetów :one: skąd ja to znam choroba już dawno powinienem mieć gotowy projekt a tu ciągle brak many many na mody i wypady do w-wy na hamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 pożalmy się tu wspólnie, może nam się raźniej zrobi... żonaty z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 NO I KONIEC PROJEKTU-miałem dziś strzała z przodu--auto na części,reszta na złom... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ożesz kur... to się najeździłeś Wyrazy współczucia Ziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 dzieki...od początku jakoś to pod gorkę szło-szkoda tych paru tyś ale nic odetchnę finansowo i coś młodszego trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 No już nie pitol, lampki się ogarnie, przedni pas podciagnie ręką, i maseczkę zmieni - nie będzie śladu a i jeszcze grill.... Już nie takie rzeczy się robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 No już nie pitol, lampki się ogarnie, przedni pas podciagnie ręką, i maseczkę zmieni - nie będzie śladu a i jeszcze grill.... Już nie takie rzeczy się robiło eeee nie takie rzeczy się robiło.... prostowałem swoją corolle o filar domu belka za próg męski łańsuch i napinacz... 3 osoby musiał tzzrymać bude żęby sie nie przesuwala... żebym mógł wyprostować słupek srodkowy i dach po zdjeciu z latarni maske sie wyklepie... czarnym motipem opierdolisz i bedzie JDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 dokładnie jest w wawie perę p10 do rozbiórki jak byś brał parę części na raz to ci tanio wtedy wyjdzie maska czarny mat w garażu tryśnięta i ostatecznie grill też i jazda nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 jak to mawiają: dzwon podstawą do modów :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no i tak utko naprawiłem,i od razu trzeba było z rokim się ustawić na spalarni--CZERWONA jest szybsza :diabel: przy okazji objechałem tez pare innych autek -civic sedan 1.6-vti[160km] -citroen ax sport [110km-670kg masy...] -bmw e46 3.0 diesel zrobił mnie tylko coobcio swoim sunny torowym...choć z rolowańca było maska w maskę teraz mam najszybciejszą p10 bez zmiennej fazy w kraju--czas na powrót do serii i kupno młodszego nismo[oczywiście 2.0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi