Gość ROKI Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Potwierdzam auto zdrowo zapodaje :one: na II mnie dochodzi a na III odjezdza Dobre walki i kolka robia swoje :kosci: Jakby jeszcze wydech doszedl i konkretnie to zestroic to byloby naprawde szybko :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jakby jeszcze wydech doszedl i konkretnie to zestroic to byloby naprawde szybko Poza wydechem brakuje do pełni wykorzystania potencjału wałków kolektora SSAC no i zrzucenia głowy tak o 1,5mm no ale jak to lukasz powiedział w innym nissanie tego dokonamy PS. Zapamiętajcie jeszcze jedno "Lżejsza Buda Czyni Cuda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 no co racja to racja-masa auta ma ogromne znaczenie,ale moje autka są do jazdy na codzień-dom-praca-praca-dom-spalarnia i takie tam pierdoły...jakby trafił 5 dr sunny gti to z chęcią primkę zmnieniłbym na takie coś,ale stan tych autek jest opłakany i najwięcej 3 dr-a ja często dzieci woże i musze mieć łatwy dostęp do kanapy tylnej wiec pozostanie chyba jednak p10 w ostatniej odsłonie 1995-1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Zapamiętajcie jeszcze jedno "Lżejsza Buda Czyni Cuda" u mnie w bagarku jest jakies +50kg ,(butla i... ) no ale coz CA jest jak imobilajzer bez tego niepojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Zapamiętajcie jeszcze jedno "Lżejsza Buda Czyni Cuda" u mnie w bagarku jest jakies +50kg ,(butla i... ) no ale coz CA jest jak imobilajzer bez tego niepojade no na pewno więcej, ja mam podobny problem ale obstawiam z 60-70 kg balasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 to dodam że ja nie mam lekkiej butli w kole zapasowym tylko walec 56l w bagażniku--ciekawe ile to waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi