Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Silnik trzyma za niskie obroty i lekko drga

Gość Septern

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mdzalewscy
moze to swiece moze cewka albo jakies kable. Mial ktos moze podobny problem ?

miałem coś podobnego w Primerze i ustępowało wraz z rozgrzaniem silnika, wtedy to była wina świec

Ja miałem tak, że obroty były za niskie, przy dojezdzaniu do świateł potrafiły spaść ponizej 500 na chwile nawet, wyczyszczenie przepustnicy pomogło - niezły syf już tam był.

200tys prawie jest mam nadzieje ze orginalny przebieg .... wszytsko na to w skazuje jezeli chodzi o srodek auta ... ale... obrotomierz sie troche przywiesza i co za tym idzie licznik kilometrow ... no ale po wachaczak ktore niedawno wymienilem z doswiadczenia wiem ze po 200 tys sie wywalaja ... a i pompa wody cieknie co w poprzedniej maxi sie nie zdazylo przy 240 tys.....niestety dostala smiertlnego dwona o czym pisalem w innym temacie trzeba japonczyka podziekowac. w kazdym razie mialem jak kolega ze jak do swiatel dojezdzam to spada ponizej 500 obr/min i drga na ok 600 obr/min i nie wiem czy mam sie za cewki zabierac czy przepustnica moze to byc jak kolega pisal czy swiece ...

[ Dodano: Nie 18 Sty, 2009 22:22 ]

tylko na luzie manual ...

[ Dodano: Nie 18 Sty, 2009 22:23 ]

ah jak przepustnica to od razu rozrusznik sie zrobi bo prblemu z kreceniem ale to juz tak mialem wiec raczej napewo rozrusznik .....mam dwa to od razu sie zrobi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...