Gość waldemas1 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam mam pytanie czy w n 15 lusterka sterowane elektrycznie mają ruchomą całą zew. obudowę (czy potrafi przesuwać się w kierunku do szyby drzwi przednich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 chodzi Ci zapewne o elektrycznie składane lusterka? jeżeli tak to nie, przynajmniej ja się z takim nie spotkałem. ale kto wie, może wychodziła jakaś wersja na konkretny rynek z takimi. np Impreza na Angielski rynek wychodziła ze składanym elektrycznie a w Polsce było to niedostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Nie oto mi chodziło ,lusterko w obudowie jest w środku sterowanie elektrycznie a mi chodzi o obudowę czy da się ręcznie przestawić czy jest na stałe przykręcone do drzwi . Bez możliwości regulacji kąta wychylenia ramienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Można ręcznie przestawić w małym zakresie albo całkowicie złożyć do szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ale o czym Ty piszesz? Lusterko (całe) można złożyć (rozłożyć) ręcznie bądź czasami elektrycznie, o tym w poście wyżej. A reguluje się samym szkłem o czym sam napisałeś. Nie reguluje się obudową lusterka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Można ręcznie przestawić w małym zakresie albo całkowicie złożyć do szyby Właśnie oto pytałem bo po wizycie u mechanika prawe lustro lekko chodzi (obudowa ,ramię) i można troszkę przestawić i martwiłem się że coś nawaliło (zepsuli). Dzięki.Trochę spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Może po prostu masz za słabo przykęcone śruby które są od spodu w lusterku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.