Gość marhack Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 niedawno bylem nabic klimatyzacje i co okazalo sie ze chlodnica jest dziurawa. I tu rodzi sie moje pytanie a mianowicie czy musze kupic tylko chlodnice klimatyzacji czy ts chlodnica jest jakos zintegrowana z chlodnica od auta,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 jest to oddzielny element (tw. parownik klimatyzacji), pzdr. (swoją drogą w ASO może to być bardzo dorgie, do Almery kosztuje np. 350 funtów, a zamiennik który niczym się nie różni 100 funtów, więc warto poszukać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 W Polssce to koszt 300 zeta za chłodnicę razem z tym parownikiem + nabicie z odgrzybianiem jakieś 200-300zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 chcesz powiedzieć że w ASO chłodnica klimatyzacji kosztuje 300zł?! nie chce mi się wierzyć. za tyle to pewnie chłodnicy silnika nie kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzingis Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 wymieniłem w swojej primerce P10 skrapłacz [chłodnica] ale osuszacza nie kupiłem i założyłem stary i jest wszystko ok. skraplacz kupiłem przez internet Producent to chyba z Holandi, nie oryginał,sam zamontowałem tylko musiałem kupić oringi silikonowe, następnie pojechałem sprawdzić szczelnośc i nabili mi Freon i tak już drugi rok jeżdzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Bujany a po co przepłacać w ASO Ja jestem z Lublina i kupuję w http://www.trans-carbis.lbn.pl/kontakt.html Za swoją wodną KOYO dałem tam 230 a te od klimy były w takich cenach Autonis ( ASO Lublin ) za tą samą chciał 1200. Jak ich wyśmiwałem zeszli szybko na 800, ale to mnie tylko jeszcze bardziej rozśmieszyło. P.S. Chłodnice były identyczne ( te same opakowania ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ale kto powiedział żeby kupować w ASO, przecież napisałem w 1 poście żeby poszukać gdzie indziej bo może być prawie 4 razy taniej za to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.