Gość maniek1976 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 witam wszystkich.jestem posiadaczem altimy z 95r.i mam problem z pompą olejową,czy ktoś z was już to kiedyś przerabiał?a dokładnie mówiąc w moim aucie brakuje smarowania,podobno pompa ciągnie powietrze zamiast oleju a jeśli już pociągnie to "żyga"nim tuż nad samą pompą,nie idzie ten olej w obieg.czy to już po moim silniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 twoje auto z tym silnikiem to wielka zadkosc w polsce. Co ci tam siedzi pod maska KA24DE czy KA24E?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek1976 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 nie wiem co to za numery i gdzie moge to sprawdzić?auto stoi u mechanika ale z tyłu ma chyba GLX jak dobrze pamiętam. [ Dodano: Wto 20 Sty, 2009 10:41 ] to nie glx tylko GXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 podane numery to model silnika. zapytaj mechanika on powinien wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek1976 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 dzięki za pomoc,temat altimy jest zamknięty-idze na złom.byłem wczoraj w holandii i zakupiłem mazde.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.