FioleK Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Byłem / obdzwoniłem: InterCars, Fota, AutoPartner, InterTeam i coś jeszcze. Na Nissanie mają, ale k...: łożysko: 152zł guma: 95zł Według mnie to jest warte max 60zł. Proszę o pomoc. Mój jedyny plan to zakup samych gum i ad hoc znalezienie identycznego łożyska po wymiarach z oferty naszego Kraśnika. zdjęcie gumy, łożysko jest w środku http://katalog.fota.pl/Katalog/(S(ym2xct45...2055%200002.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 kupujac flagowe auto nissana trzeba bylo sie liczyc z kosztami eksploatacji!!!! takie sa ceny i nic nie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Możesz spróbować w internecie - www.amorki.pl www.auto-moto.sklep.pl www.motocom.pl www.sklepmoto.pl www.power-tuning.pl www.moto.sklep.pl www.sklep.intercars.com.pl/ www.katalog.fota.pl www.japparts.pl www.4cars.pl www.auto-hurt.pl www.akwimat.pl www.hdmot.pl www.czescionline.pl www.doaut.pl www.motozbyt.go3.pl www.autosklep.pl www.unionparts.pl Jeśli zna ktoś jeszcze jakieś godne polecenia to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FioleK Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dzięki, ale w samochodzie mam trochę rzeczy do zrobienia. Gaz chciałem założyć etc.. na wiosnę czeka mnie blacharka (jakieś 1500zł) + konserwacja. Dla studenta to jednak kupa kasy, staram się przyciąć gdzie się da. Jakbym jeździł po warsztatach i nie szukał tańszych części to zapłacę za wszystko więcej niż za samochód z opłatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dla studenta to jednak kupa kasykolego jak jestes biednym studentem to trzeba bylo kupic sobie malucha za 500zl wsadzic w niego 2000zl i mialbys jak nowke... a kupiles maxime duze auto z duzym silnikiem i teraz narzekasz na wiosnę czeka mnie blacharka trzeba bylo kupic zdrowe a nie zgnite tu i tam. Moj wujek jest mechanikiem i niestety ale jak widze takiego klienta jak Ty to noz w kieszeni mi sie otwiera! podjezdza koles bmw i placze ze mu ring nie swieci. wiec wujek wymienia zarowke. Sama zarowka kosztuje 20zl i wymiana 10 zl a klient placze ze drogo a stac go na wozek za 30 tys... o_O nieporozumienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Pewnie gdyby kolega miał więcej kasy to kupiłby nie pognitego. Niestety nie każdy może sobie pozwolić na samochód droższy, ale za to w lepszym stanie i w takich przypadkach trzeba go kupować "na raty", czyli z naprawami z którymi można trochę poczekać - napewno to wychodzi drożej, ale albo to albo jazda maluchem któremu stałe awarie nie są obce i nawet te 2000 PLN nie wystarczą na to żeby przestał się notorycznie psuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Napisz czy coś udało się tanio znaleźć, czasami na www.autokasacja.pl można taniej kupić części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.