Gość Alien66 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 witam mam primerke kombi z 98r, nie dawno kupilem nowe lampy na przod ale to nie polepszylo oswietlenia przed autem chcialbym dokupic zarnik i przetwornice pod ksenony. czy ktos orientuje sie czy mozna podlaczyc spriskiwacze reflektorów, oczywiscie bedzie to sie wiazalo z wycieciem otworów na spriskiwacze. czy jest dostepny jakis zestwa spryskiwaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 jak byś się wysilił odrobinkę to byś znał odpowiedź i nie zakładał tego tematu. http://allegro.pl/item528151040_spryskiwac...lamp_xenon.html http://allegro.pl/item533265478_xenon_hid_...ktorow_kpl.html http://allegro.pl/item526487434_spryskiwac...lne_xenony.html i wiele, wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 czy ze spryskiwaczem czy bez to pamiętaj że to i tak niezgodne z prawem a zrobić można wszytko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 witammam primerke kombi z 98r, nie dawno kupilem nowe lampy na przod ale to nie polepszylo oswietlenia przed autem chcialbym dokupic zarnik i przetwornice pod ksenony. czy ktos orientuje sie czy mozna podlaczyc spriskiwacze reflektorów, oczywiscie bedzie to sie wiazalo z wycieciem otworów na spriskiwacze. czy jest dostepny jakis zestwa spryskiwaczy? ODPUŚĆ TO SOBIE ! ! ! - xenony bez soczewek nie są xenonami, tylko wieś tuningiem, światło jest koszmarne w porównaniu z xenonami w soczewce, rozproszone, przerabiałem już ten temat - narażasz się na problemy przy kontroli Niebieskich w takim aucie od razu widać, że coś nie teges. - spryskiwacze nie są potrzebne do xenonów , ten wymóg dotyczy aut ostatnio homologowanych, czyli dość nowych, natomiast obowiązkiem jest chyba samopoziomowanie. - tanie xenony np. HID są badziewne, zakupiłem takie do dodga i to te lepsze, problemy z elektryką w aucie, migające żarniki szkoda prawie 500zł, głupota życiowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 tanie xenony np. HID są badziewne, zakupiłem takie do dodga i to te lepsze, problemy z elektryką w aucie, migające żarniki szkoda prawie 500zł, głupota życiowa a ja kupilem za 150 i dzialają bardzo dobrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 a ja kupilem za 150 i dzialają bardzo dobrze.... a ja dałem 180 i też jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.