Gość wlancatcher Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witajcie. Chciałbym zamontować w moim Sunny antenę do radia, która powinna znajdować się na dachu (inne miejsca są nieestetyczne). Nie byłoby problemu, gdyby nie konieczność demontażu tapicerki dachowej, ponieważ chcę pod nią poprowadzić przewód antenowy. Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, a nie chcę nic zniszczyć. Może ktoś mnie poinstruować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ściągasz plastik ze słupka którym będziesz ciągnął przewód anteny, odkręcasz mocowanie zasłonki przeciwsłonecznej i już spokojnie wsuniesz dłoń do montażu anteny. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wlancatcher Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Heh, tylko tyle? W takim razie pomykam do auta przetestować koncepcje... [ Dodano: Pią 23 Sty, 2009 15:59 ] Najgorzej było z tymi wszystkimi plastikami. Niestety jeden się połamał, ale naszczęście po sklejeniu nir rzuca się w oczy. Antene na swoim miejscu. THX i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.