Gość wolkas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Właśnie kupiłem primere p11 2.0 SLX, 131 koni benzyna, rok 1998 przed liftingiem. Przeszukałem prawie całe forum i nigdzie nie znalazłem osiągów tego modelu. W temacie o osiągach znajdują się głównie informacje o prędkościach maxymalnych, natomiast nigdzie nie ma dokładnych danych dotyczących przyśpieszenia. Szukałem również w necie i znalazłem jedynie parametry primery 2.0 p11 po liftingu czyli z silnikiem o mocy 140 koni. Bardzo więc proszę o dane primerki z silnikiem 131 koni w wersji liftback:) Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Oficjalne dane mieściły się w zakresie 9,6- 10,3 s dla takiej Primery. Masz też mnóstwo tematów o pomiarach robionych przez obecnych użytkowników w mniej lub bardziej wiarygodny sposób. Wszystko zależy od opon, warunków itp. itd. PS: Ten test podaje 10,3 s. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zajrzyj na youtube. Tam jest wiele filmików ukazujących jak przyspieszają auta. Bierzesz stoper i patrząc na filmik pokazujący licznik mierzysz, jakie ktoś ma przyspieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 wg producenta w wersji manualnej 9,6 s do setki, co ciekawe dla P.144 podaje się tyle samo (a koni ciut wiecej :-) ). Mnie wychodzi okolo 9 s, ale to niedokladny pomiar ze stoperem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolkas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 wg producenta w wersji manualnej 9,6 s do setki, co ciekawe dla P.144 podaje się tyle samo (a koni ciut wiecej :-) ). Mnie wychodzi okolo 9 s, ale to niedokladny pomiar ze stoperem. Mike a mógłbyś mi podać skąd masz informacje, że tyle podaje producent?? Bo ja znalazłem tylko dla p11.144:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danson27 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Prosze ale 97r czyli to samo 130KM http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/c...icleRegLetter=R otwórz technical data i tam otwórz: Performance & Economy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.