Gość zecikk Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 CZy fotele przednie i tylna kanapa z p11 da sie bez problemu do p10 wrzucic?? bo mam opcje tanio kupic skórki tylko nie wiem czy podejda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rademenes_P10 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tylko po co, te z P11 gorzej trzymaja na zakretach, bo sa plaskie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops23 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tylko po co, te z P11 gorzej trzymaja na zakretach, bo sa plaskie ... Ja pierdziele ,ale zes dał fachowa odpowiedz :/ Normanie full perfect. Zauwaz , ze kolega pyta czy da rade przelozyc , a nie ktore sa wygodniejsze. Radze nauczyc sie czytac ze zrozumieniem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 a ja radze szukac gdzies juz o tym pisalem ze na 90 % pasuja bo z p10 sprzedalem kolesiowi do p11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 no to przód a kanapa?? szukalem w wyszukiwarce ale nie znalazłem odpowiedzi......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 tył na 100% nie pasuje, natomiast ciekawy jestem czy przód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 tyl napewno nie ale przod na 99% pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 PRZÓD NIE PASUJE niby wszystko jest ok ale mocowanie szyny w p11 jest do tunelu a nie do podłogi. Chciałem przełożyć samą szynę ze starego fotela ale są trochę innego typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 o i takie info bylo mi potzrebne dzieki wszytskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.