Gość MIroslavv1 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam wszystkich na forum otóz mam Primere 2,0D z 95r i antene teleskopowa na tylnym prawym błotniku na pierwszy rzut oka to wyglada ona jak antena z kasprzaka ale po zdemontowaniu okazuje sie ze ta antena jest wysuwana prawdopodobnie powietrzem tylko problem w tym ze nie wiem gdzie znajduje sie sprezarka i jak sie nia steruje z radia antena jest uszkodzona nie posieda czegos w rodzaju tloczka ,uszczelnienia gdzie taka antene mozna kupic lub jakis zamiennik zeby to podpiac i działalo i czy sie opłaci prosze o jakies schematy tej instalacji antenowej oraz porade pozdrawiam Mirosław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 MIroslavv1, jak żyję to nie widziałem anteny na powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek_mitura Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 sprawdź czy w tym roczniku jest automatyczn antena, w starszych primerach antene wysuwa sie manualnie , ja ostatnio wyskakiwałem w korku z auta i wysuwałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 zalezy od wersji wyposazenia jezeli juz to jest elektryczna a nie pneumatyczna jak kolega myslał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 stare mesiory beczki nie wszystkie ale niektore miały bo kiedyś sie z tym spotkałem. sterowana była tym samym urządzeniem co centralny w drzwiach jakies takie mini coś robiące podcisnienie . moze u ciebie wlasnie taką ktos zamontowal w co wątpie. kup sobie pierwszą lepszą antene elektryczna automatyczną. tam jak otworzysz schowek na lewarek powinieneś miec kostke na 3 piny stałe zasilanie + masa i plus sterowania idący bezpośrednio od radia przewód niebieski z radia. odpalając graja wyjezdza antena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.