Gość adam138 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Swieci mi ciśnienie oleju w serence 2,0 16v,nie spotkał sie ktos z czymś takim bo nie wiem czy to juz brak cisnienia czy może coś nie tak z pompą oleju,czekam na podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 na pewno cienienie na czerwono :?: może na pomaranczowo :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam138 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Bonzo swieci mi czerwona kontrolka od cisnienia a nie od poziomu oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszek710309 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ŚWIECI CAŁY CZAS CZY TYLKO JAK SIĘ SILNIK NAGRZEJE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Bonzo swieci mi czerwona kontrolka od cisnienia a nie od poziomu olejuNo to nie masz cisnienia ,ale ja w swoich serenach takich przypadków nie odnotowałem,Smierdzi to słabą pompą albo gubi ciśnienie na panewkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam138 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Leszek swieci cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszek710309 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jak odpalasz silnik to chodzi normalnie czy słychać jakieś stuki? [ Dodano: Nie 25 Sty, 2009 21:39 ] Smierdzi to słabą pompą albo gubi ciśnienie na panewkach Tu BONZO może mieć rację ,ale może też być wina czujnika ciśnienia oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam138 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Uporałem się z ciśnieniem oleju,smok w misce był zawalony syfem.Wyczysciłem zalałem olejem i po problemie .Dzieki koledzy za wszystkie rady,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.