cyg4nek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Czy może ktoś wie gdzie się znajduje bezpiecznik tylnej lampy przeciwmgielnej? Ostatnio zauważyłem ze nie świeci mi ona wiec sprawdziłem żarówkę i jest ok. Szukałem bezpiecznika ale po tym opisie który się znajduje na zamknięciu nie mogę dojść o co chodzi. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Szukaj bezpiecznika FOG. Albo pod kierownica albo pod maską. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam A czy sprawdzałeś przy włączonych światłach mijania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyg4nek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 WitamA czy sprawdzałeś przy włączonych światłach mijania? To chyba normalne że jak nie włączysz świateł mijania to nie będzie działać. Nie mam 2 lat . Pozdrawim [ Dodano: Sob 31 Sty, 2009 11:48 ] Szukaj bezpiecznika FOG. Albo pod kierownica albo pod maską.pozdr. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam Z Twojej odpowiedzi wynika, że ja miałem złe intencje zadając pytanie. Nic podobnego. Czasem człowiek patrzy i nie widzi, a potem sam się dziwi jak to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.