Gość wader Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Czy ktos juz rozbierał liczniki aby wymnienić żarówke podświetlenia licznika w P11.144- czy jest tak samo jak w P11 czy jest tak z licznikami jak ma Almera- 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Wg serwisówki która jakiś czas temu "chodziła" po forum jest podobnie jak w P11. Osobiście posiłkowałem sią nią przy pierwszej rozbiórce u mnie. Scyzor nawet zrobił ładną instrukcje demontażu - znajdziesz ją w dziale "zrób to sam". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 doszedłem do tego i zmieniłem- Panowie- zmiana trwała 20 min i jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yupii Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 doszedłem do tego i zmieniłem- Panowie- zmiana trwała 20 min i jest oki Witam. Wader- jeżeli masz czas to opisz jak tam doszedłeś. Ja mam spaloną w podświetleniu wyświetlacza pokazującego przejechane kilometry. Świeci mi tylko połowa tegoż wyświetlacza. W dzień nie ma problemu, ale wieczorem lub w nocy trza się wpatrzeć aby coś dostrzec. Jakoś nie mam ochoty na rozkrecanie połowy tablicy aby wymienić jedną zaróweczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgeorge Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 odnawiam temat i pytanie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader11 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 mij gg4553885- podpowiem jak wymienic zarowki-wader11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja mam ten sam problem,gdyby sie trafil ktos z wroclawia lub z okolic kto rozbieral juz to i ma pojęcie to bardzo chetnie umowie sie z nim aby i u mnie to zrobil....bo mnie wkurza brak tego licznika,a do tego cos mi tam zaczelo brzeczeć w zegarach Pozdrawiam i czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi93 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja mam to samo- brak odświetlenia i jeszcze mam pytanie, jak przekroczę 80-kę to słyszę świst powietrza z prawej strony, czy ktoś to miał i co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja obstawiałbym na uszczelke, gdzies jest szczelina i powietrze obiegające auto dostaje sie w tą szczeline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi93 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Przy tylnych drwiach mam luźną uszczelkę może fktycznie to prez nią sprawdę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi