Gość Wald Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jade sobie dzisiaj spokojnie sentra a tu w idze z tyłu cos podobnego do maxi, ale jakos halogeny mi sie nie zgadzaly, wyprzedzil mnie i okazalo sie ze to cos takiego: Wynika z tego ze to Infinity I30 , tyle ze on mial zdaje mi sie jakies inne oznaczenie jakby Q30t, lub cos w tym stylu, moze ktos wie co to oznacza. O znalazlem, mial oznaczenie takie jak ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 I30 to buda europejska maxima. w srodku sie troche rozni srodkowakonsola. Q to naprawde I tylko w takim dziwnym stulu napisane. literka "t" oznacza ze model ma skrzynie biegow z blokada dyferencjalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Q to naprawde I tylko w takim dziwnym stulu napisane. literka "t" oznacza ze model ma skrzynie biegow z blokada dyferencjalu. I wszystko jasne :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.