Gość lukaszwis Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Siema mam problem z raddiem gdyz kupilem nowy kabel-przejsciowke na ISO i po podlaczeniu do starego radia które ma odrazu wejscie na iso działa wszystko oki lecz jak podłaczam nowe np Sony cdx-gt620u czy radio DVD gdzie radio ma własna przejsciowke juz nie chce działac czego to moze byc problem moze inne napiecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 napięcie musi być 12V i takie jest więc to napewno nie kwestia innego napięcia. nie rozumiem jednej rzeczy, po co kupowałeś przejściówkę skoro piszesz że w radiu już jest fabrycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Bujany a czy w autach fabrycznie montują kostkę ISO ? Podłączyłeś w ogóle masę od radia ? stare nie potrzebują ale nowe tak i czasem bez masy nie hulają - czarny przewód musi być przymocowany gdzieś do blachy lub poczytaj sobie http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24...dio24/index.htm może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theant Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bujany a czy w autach fabrycznie montują kostkę ISO ? Oczywiście że tak: np. Fiat Bravo, tylko nie wiem który rocznik, albo Opel Astra z okolic chyba 96r też ma ISO. Wiem bo w obu montowałem radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszwis Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 aha no wlasnie nie wiem nie podlaczylem masy bo chyba radio nie posiada takiego kabla albo sie myle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.