Gość Tusiek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 czy ktos z uzytkownikow orientuje sie na temat nissana cabstara bowiem nie dziala mi nawiew na nogi.. i nie wiem czemu... znaczy sie wiem ale nie wiem jak to naprawic... otoz nie chce sie przelaczyc na nogi rozebralem pol auta i tak nie moge dostac sie do tej skrzynki w ktorej sie to przelacza... mzoe ktos ma jakis sposob.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 no tu sie wszyscy na cabstarach znają chcesz wyjmować całą obudowe nagrzewnicy :?: to pewnie bez zdjęcia dechy się nie obedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 no kurzce... brak zdjecia... brak pomyslu... obecnie nie mam czym zrobic zdjecia ... ale jesli ktos ma jakis pomysl to ja bardzo chetnie skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 nie foto dechy tylko demontaż Ci czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lakiernik175 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 dlaczego zaraz rozbierac deskę.pytanie.czy przełącza się na inne wysokości?.jeśli tak to jest na jednej lince.nie wiem jak u ciebie jest to skonstruowane,ale może pancerz wyskoczył z zaczepu albo się przesunął i przelącza tylko w jedną stronę.jak nie przelącza wcale to albo linka pękła,wyskoczyła z ramienia albo ramię pękło od klapy przysłaniajacej kierunki powietrza.najpierw trzeba zajrzec pod suwak od przełączania.potem obejrzec drugi koniec linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.