OFF-ROADER Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Właśnie dojechał .... nowiutki pachnący zestaw do mojego Patrola :579: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No to zapowiadają się ciężkie czasy dla Twojego mechaniora dobrze ze mój 2,8 jeszcze daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No to zapowiadają się ciężkie czasy dla Twojego mechaniora dobrze ze mój 2,8 jeszcze daje rade Jak się dowiedział że będzie przekładał 5-ięć Patroli to poszedł się powiesić Szukam nowego mechanika :diabel2: Pompa jest mechaniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Pompa jest mechaniczna wiem sledze temat na rajdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Pompa jest mechaniczna wiem sledze temat na rajdach to wiesz że ściągnęliśmy 8 kompletów Szukanie zajęło mi rok czasu :mikolaj: Stoją pod domem :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 pięć montujecie a reszta na sprzedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 pięć montujecie a reszta na sprzedy ?? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 po ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 po ile ?? Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gaber_01 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam Czy jest możliwość aby ujawnić cenę takiego cacka? (może być na priva) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) Witam Czy jest możliwość aby ujawnić cenę takiego cacka? (może być na priva) Nie ma PW więc pisze tutaj 38-40 tyś za kompletny zespół napędowy ze skrzynią i reduktorem Edytowane 14 Grudnia 2009 przez OFF-ROADER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bolo24 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Hejka! Off-Roader----Czy jak mam 3.0 2001 w automacie musze rowniez kupowac skrzynie i reduktor? Ile pali 4.2 w dlugim Y61? Co prawda moj 3.0 przejechal po wymianie dopiero 80tys , ale 4.2 kusi oj kusi.... Pozdrawiam Edytowane 15 Grudnia 2009 przez bolo24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Hejka! Off-Roader----Czy jak mam 3.0 2001 w automacie musze rowniez kupowac skrzynie i reduktor? Ile pali 4.2 w dlugim Y61? Co prawda moj 3.0 przejechal po wymianie dopiero 80tys , ale 4.2 kusi oj kusi.... Pozdrawiam Nie ... Automat z 3.0 pasuje do 4.2 Nawiercasz i gwintujesz tylko śrubę do rozrusznika W 3.0 masz na 2 śruby a w 4.2 na 3 Ze skrzyni zdejmujesz z flanszy dystans W 3.0 automat jest od 4.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi