manix Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 jak w temacie ,jakie odczucia,jak pracuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 jak w temacie ,jakie odczucia,jak pracuje? Może już jutro coś napiszę ;-) A jakie masz wątpliwości? Kłopoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 jak w temacie ,jakie odczucia,jak pracuje? Może już jutro coś napiszę ;-) A jakie masz wątpliwości? Kłopoty? żadnych,bo jeszcze nieodebralem samochodu.jestem ciekawy jak sie sprawuje,na testówce jezdzilem z 5 biegową,1.6.mam nadzieję ze w końcu w tym tygodniu wydadzą mi samochód,(czekam już 5 tygodni:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.