Gość majk1 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu nowy. Niedawno kupiłem Nissana Primere P11, 98. Ostatnio wysiadł mi klakson. Sprwdziłem wszystkie bezpieczniki i wszystkie ok. Klakson dalej nie działa. Ale co gorsze, teraz podczas jazdy(wcześniej tylko podczas uruchamiania silnika) pali się (mruga) kontrolka Airbag'a. Ktoś miał podobną sytuację -(z kontrolką airbag'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Może Ci się kabelki od AIRBAG-a naderwały, albo kostka się lekko wypięła.A czy klaksona jak naprawiałeś to odłączałeś AIRBAG??Pamiętaj jak go dołączasz, to zawsze na odłączonym akumulatorze. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majk1 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Z AIRBAGIEM nic nie robiłęm. Jak go miałem dołączać? lub odłączać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zle napisalem.Przy odlaczaniu i podlaczaniu AIRBAG-a zawsze trzeba miec odlaczony akumulator. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noar Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam. Czy ktoś wymieniał taśmę pod kierownicą? Dwa miesiące temu wymieniłem taśmę i znowu to samo nie działa klakson i miga airbag. Może źle coś zmontowałem lub taśma trafiła się felerna? Jak ktoś miał podobny przypadek to proszę o wskazówki co do złożenia bo może gdzieś popełniłem błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.