Gość radek_N16 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam. Kupując Almerę kilka m-cy temu właściciel powiedział, że ma ona miedzy innymi podgrzewane lusterka. Oczywiście mu uwierzyłem, no bo dlaczego nie. Ale gdy przyszedł czas, żeby użyć tego "bajeru" okazało się, że szyba odchodzi z pary, ale lusterka nie. I teraz pytanie... Czy gośc mnie oszukał, czy może tylna szyba i lusterko pomimo jednego włącznika są na różnych bezpiecznikach (może się spalił), albo co im się mogło stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ktoś Cię oszukał, nigdy ogrzewanie tylnej szyby nie było zintegrowane z lusterkami. Chyba, że było tam ogrzewanie własnej produkcji, to wtedy jest opcja podpięcia się pod ogrzewanie szyby. Najprościej sprawdź ile przewodów dochodzi do lusterka. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek_N16 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie sądze, że ktoś się bawił z dokładaniem podgrzewanych lusterek. To gdzie się włącza podgrzewanie lusterek w N16?(chyba muszę poczytać instrukcję obsługi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie sądze, że ktoś się bawił z dokładaniem podgrzewanych lusterek.To gdzie się włącza podgrzewanie lusterek w N16?(chyba muszę poczytać instrukcję obsługi ) Ja się bawiłem w swojej z dokladaniem podgrzewanych lusterek.Zrobiłem tak jak doradzali koledzy z tego forum, czyli podłączyłem się pod przycisk ogrzewania tylnej szyby.Nie żałuje, wrecz przeciwnie jestem bardzo zadowolony, użyteczna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ktoś Cię oszukał, nigdy ogrzewanie tylnej szyby nie było zintegrowane z lusterkami. Chyba, że było tam ogrzewanie własnej produkcji, to wtedy jest opcja podpięcia się pod ogrzewanie szyby.Najprościej sprawdź ile przewodów dochodzi do lusterka. pozdr. Kolego.Najpierw sprawdź.Instrukcja obsługi str 1-12."Włącznik ogrzewania tylnej szyby i bocznych lusterek (jeśli zastosowano)". :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.