Gość mdeska Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 KOledzy co to moze byc, po odpaleniu zimnego silnika przez 5-10 sekund silnik pracuje nierówno, póżniej zaczyna pracować normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Świece?. Kopci wtedy na jakiś kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Sprawdź świece żarowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdeska Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Świece?. Kopci wtedy na jakiś kolor? Kopci troche ale tak jakby para, ale od jakiegoś czasu mam problem z przekaźnikiem od świec, dopóki samochód sie nie dogrzeje to pstyka, aż światła mrugaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RFX Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Mam to samo. Są to albo świece, albo wtryski. Wlałem ostatnio do baku taki preparat do czyszczenia wtrysków i pomogło (może nie całkiem, ale już jest lepiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenas z-1 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam Miałem to samo przez parę chwil po uruchomieniu pracował nierówno i kopcił ale chwile tylko jest to wina uszczelki pod głowicą albo samej głowicy ja właśnie po takim zachowywaniu silnika jestem w trakcie jego wymiany na inny sprowadzony z Włoch , co zaś się tyczy przekażnika który pstyka po prostu przewód od świec żarowych nie ma masy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Świece?. Kopci wtedy na jakiś kolor? Kopci troche ale tak jakby para, ale od jakiegoś czasu mam problem z przekaźnikiem od świec, dopóki samochód sie nie dogrzeje to pstyka, aż światła mrugaja. Więc sam sobie odpowiedziałeś - masz problem ze wstępnym podgrzewaniem. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.