Gość sebol Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 pomocy klubowicze mam problem nie mam zasilania na lewej pozyci z tyłu morze ktoś ma schemat elektryczny lub jakieś podpowiedzi co morze być przyczyną rzaruwka jest sprawna a stop działa model to Y61 z 99 roku mam chak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Mam na tą usterkę prostą radę .... Podjedź se chłopie do byle jakiego Staśka elektryka Bo taki opis to jak wróżenie z fusów od herbaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 sebol napisał: pomocy klubowicze mam problem nie mam zasilania na lewej pozyci z tyłu morze ktoś ma schemat elektryczny lub jakieś podpowiedzi co morze być przyczyną rzaruwka jest sprawna a stop działa model to Y61 z 99 roku mam chak Polska mowa być gumowa. pozycji, może, może, żarówka, hak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja bym se przeciongnoł kabel ze świeconcej prawej żarówki do nieświconcej Bujany... masz jeszcze jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 jasne, sprawdzić bezpieczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil102 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam Miałem tą samą usterkę w tym samym roczniku 99r. Też wpadłem na pomysł żeby podłączyć przewód od działającej żarówki. Jednak razem z tylną pozycją przestał działać stabilizator. Chwilowo mi to nie przeszkadzało, a potem zamieniłem na nowszego. Bezpieczniki, przekażniki, kable, wtyczki itp było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 kamil102 napisał: Jednak razem z tylną pozycją przestał działać stabilizator. co masz na myśli? kamil102 napisał: Bezpieczniki, przekażniki, kable, wtyczki itp było ok jak sam widzisz, nie było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil102 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 A jeszcze pamiętam że to stało się też zimą. Sprawdzałem wszystko chyba jak pisałem a teraz sobie myśle zima, wilgoć, sól. Szukaj usterki pod spodem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.