Gość Nazim Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Panowie jestem po rozmowie z serwisem w chorzowie, w tym modelu producent nie zezwala na wyłączenie poduszek powietrznych, nie wykonują tego i nie wolno przewoźić dziecka na przednim siedzeniu tyłem do kierunku jazdy. Pan policjant natomiast powiedził mi że skoro niema możliwości wyłączenia w wyposarzeniu samochodu nie wolno wiec temat zamykam dziękuje wszystkim za wypowiedźi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszek710309 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Widać serwis serwisowi nierówny!!!! Cyt. z forum bmw ;W Accordzie odłączyli mi w serwisie prawa poduszke bez problemu, trzeba tylko podpisac im ze na wlasne zyczenie. W innej hondzie nie dalo sie po prostu odlaczyc bo błąd wyskakiwal. Ale Elektryk dorobil mi wtyczke ktora sie wklada w rozlaczonął kostke od poduchy ktora imituje poduszke mimo, ze jest niepodłączona. Na pewno w BMW sie tez tak da zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 nie wydaje mi się żeby jakikolwiek serwis się tego oficjalnie podjął, mówimy oczywiście o autoryzowanych serwisach i nieważne jakiej marki. jak podpiszesz stosowne oświadczenie to układ hamulcowy też ci zdemontują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi