Gość damian354 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Wyciek oleju ze skrzyni biegów – lewa strona. Szukam dobrego warsztatu z okolicy Wrocławia, który usunie szybko i możliwie najtaniej ten problem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voseba Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 mi sie tez leje, jeszcze z uszczelniasza drazka smiany biegow. wymienilem uszczelniacze na oryginalne nissana, nic nie pomoglo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szuki Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Wymiana uszczelniaczy nic nie pomoże czeka was wymiana łożysk na mechaniźmie różnicowym w skrzyni biegów ja jestem po takiej naprawie polecam Pana Dmowskiego w Siedlcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzyska Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Niestety ja też już jestem po takiej naprawie Łożyska kupione w Nissanie 900 zł uszczelniacze - chyba coś koło 100 zł Sprzęgło zamiennik 900 zł Robocizna (nie nissan) 900 zł o tyle mam mniej kasy, ale już nic nie cieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian354 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Mam już naprawioną skrzynie biegów. W moim przypadku wszystkie łożyska w skrzyni + uszczelniacze; razem 1400 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.