Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przegląd

Gość kulig82

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem Patrola GR 3.0 tDI 2000r i chciałbym dowiedzieć sie czegoś więcej na temat tego autka. Bo jak wszyscy wiedzą gdy pojadę z nim do serwisu wyciągną ze mnie wszystkie pieniądze a zrobią rzeczy nie do końca potrzebne. Przebiegu ma obecnie 197 tys i moze ktos mi powie jakie rzeczy trzeba by w nim przy 200 tys wymienić. no i szykuje mi sie zakup opon może ktoś może cos podpowiedzieć jakie warto kupic- szukam opon letnich głównie na szose a weekendowo na drogi leśne. A ostatnie pytanko to kontrolka Stabi off- ponoć to czesty problem w patrolach , gdyż u mnie sie ona ciągle świeci a naprawa tego w serwisie to koszt 7 tys. - ktoś mi może wyjaśnić o co wogole chodzi w tym stabilizatorze i czy warto to naprawiac? Pozdrawiam wszystkich użytkowników Patrola.

[ Dodano: Wto 10 Lut, 2009 18:10 ]

Halo halo, czy jest jakieś życie na tym osiedlu?

Po pierwsze nie jedź do serwisu ASO

Po drugie olej stabilizator ... wyłączony stabilizator poprawia wykrzyż mostu tylnego w terenie

W Twoim wypadku nawet nie odczujesz czy jest włączony czy wyłączony

Po trzecie kup sobie oponki BFG AT

Dobry warsztat od Patroli jest w Michałowie k/ Legionowa

Oryginalny masz przebieg na jednym silniku :?:

Dzięki wielkie za odpowiedź. Przebieg jest na 2 silnikach, ponieważ pierwszy był wymieniany na gwarancji przy 35 tys, wiec na tym ma przejechane jakieś 160 tys. w 2007 roku przy 183 tys samochód był na "dużym przeglądzie" w nissanie, ale nie wiadomo co było robione. A jak myślisz czy oponki BFG Macadana są godne polecenia- znalazłem takie w dobrej cenie i nad nimi się też zastanawiam. A ten warsztacik w legionowie- może masz tam numer telefonu lub jakiś adres? Jeszcze raz wielkie dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam

A ten warsztacik w legionowie-

Poszło na Maila ;)

[ Dodano: Sro 11 Lut, 2009 19:30 ]

A jak myślisz czy oponki BFG Macadana są godne polecenia- znalazłem takie w dobrej cenie i nad nimi się też zastanawiam.

Polecam BFG AT ... uniwersalna oponka w przystępnej cenie ;)

Ok, dzięki wielkie. Gdybyś słyszał jeszcze o jakimś warsztacie bliżej w warszawie to prosiłbym o adres. Tam gdzie podałeś będe niedługo dzwonił i jakoś się umówie na przegląd; mam nadzieje że nic takiego nie trzeba w nim teraz robić,ale wole podjechać do kogoś kto mi coś o tym aucie powie. Natomiast opony kupie w przyszłym tygodniu, narazie wyszukam jakiegoś tańszego sklepu i pewnie pokieruje się Twoja podpowiedzią. Pozdrawiam

[ Dodano: Czw 12 Lut, 2009 23:19 ]

Witam, ja jeszcze takie jedno pytanko, bo tak szukam tych opon i trafiłem na Bridgestone A/T 694. Co o nich myślicie? Może ktoś takie posiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...