Gość kulig82 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem Patrola GR 3.0 tDI 2000r i chciałbym dowiedzieć sie czegoś więcej na temat tego autka. Bo jak wszyscy wiedzą gdy pojadę z nim do serwisu wyciągną ze mnie wszystkie pieniądze a zrobią rzeczy nie do końca potrzebne. Przebiegu ma obecnie 197 tys i moze ktos mi powie jakie rzeczy trzeba by w nim przy 200 tys wymienić. no i szykuje mi sie zakup opon może ktoś może cos podpowiedzieć jakie warto kupic- szukam opon letnich głównie na szose a weekendowo na drogi leśne. A ostatnie pytanko to kontrolka Stabi off- ponoć to czesty problem w patrolach , gdyż u mnie sie ona ciągle świeci a naprawa tego w serwisie to koszt 7 tys. - ktoś mi może wyjaśnić o co wogole chodzi w tym stabilizatorze i czy warto to naprawiac? Pozdrawiam wszystkich użytkowników Patrola. [ Dodano: Wto 10 Lut, 2009 18:10 ] Halo halo, czy jest jakieś życie na tym osiedlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Po pierwsze nie jedź do serwisu ASO Po drugie olej stabilizator ... wyłączony stabilizator poprawia wykrzyż mostu tylnego w terenie W Twoim wypadku nawet nie odczujesz czy jest włączony czy wyłączony Po trzecie kup sobie oponki BFG AT Dobry warsztat od Patroli jest w Michałowie k/ Legionowa Oryginalny masz przebieg na jednym silniku :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulig82 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Dzięki wielkie za odpowiedź. Przebieg jest na 2 silnikach, ponieważ pierwszy był wymieniany na gwarancji przy 35 tys, wiec na tym ma przejechane jakieś 160 tys. w 2007 roku przy 183 tys samochód był na "dużym przeglądzie" w nissanie, ale nie wiadomo co było robione. A jak myślisz czy oponki BFG Macadana są godne polecenia- znalazłem takie w dobrej cenie i nad nimi się też zastanawiam. A ten warsztacik w legionowie- może masz tam numer telefonu lub jakiś adres? Jeszcze raz wielkie dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 A ten warsztacik w legionowie- Poszło na Maila [ Dodano: Sro 11 Lut, 2009 19:30 ] A jak myślisz czy oponki BFG Macadana są godne polecenia- znalazłem takie w dobrej cenie i nad nimi się też zastanawiam. Polecam BFG AT ... uniwersalna oponka w przystępnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulig82 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ok, dzięki wielkie. Gdybyś słyszał jeszcze o jakimś warsztacie bliżej w warszawie to prosiłbym o adres. Tam gdzie podałeś będe niedługo dzwonił i jakoś się umówie na przegląd; mam nadzieje że nic takiego nie trzeba w nim teraz robić,ale wole podjechać do kogoś kto mi coś o tym aucie powie. Natomiast opony kupie w przyszłym tygodniu, narazie wyszukam jakiegoś tańszego sklepu i pewnie pokieruje się Twoja podpowiedzią. Pozdrawiam [ Dodano: Czw 12 Lut, 2009 23:19 ] Witam, ja jeszcze takie jedno pytanko, bo tak szukam tych opon i trafiłem na Bridgestone A/T 694. Co o nich myślicie? Może ktoś takie posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.