Gość mrówa Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 zawsze odpalał za 1 razem a teraz musi zakrecic troche zeby odpalic co to do cholery moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 A jak tam akumulator? Czesto jak jest slaby to wlasnie tak sie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 akumulator nowy auto kreci jak dzikie ale potrzebuje troche czasu nie odpala za przekreceniem kluczyka jak wczesniej musi troszke pokrecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bambero Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 U mnie jak auto długo stoi powiecmy 2 dni to musze go kręcić bardzo długo (raz na jakiś czas się tak zdarza) aż prawie akumulator pada!!! Prze cale kręcenie prawie zapala tak perkocze jak by miał zaraz załapać ale nie odpala. Ogólnie dziwnie pracuje na niskich obrotach ale mechanik powiedział mi ze bodajże takie cos jak "zimny drut” (chyba kabel ktory daje info do kompa "chyba") będzie trzeba wymienić!!! Pisze przy okazji bo tez mi nie chce nieraz odpalać chociaż może to byc nie na temat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 nie no u mnie odpala nawet po tygodniu ale nierozumiem jak z dnia na dzien zeby odpalic musi pokrecic troche :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hardstyle Boy Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 sprawdz stan paska na alternatorze. może to jest przyczyna owego długiego kręcenia ?? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matimon Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 A moze świece, przewody WN, może łańcuchy rozrządu juz do wymiany(mogły si,ę za bardzo wyciągnąć). Może też pompa paliwa...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 rozrzad zrobiony swiece nowe przewody nowe hmmmm pompa mówisz a moze poprostu filtr teraz mi to przyszlo do glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.