Gość Miszka13 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam! Grzecznościowo zająłem się elektryką w micrze 2005 i nie radzę sobie z tylnymi lampami. Po odkręceniu dwóch śrub powinien zejść klosz, a żarówki z oprawkami zostać w karoserii - tak mi się wydaje. Jest jednak inaczej - odchodzi całość ale tylko na parę centymetrów, bo mam wrażenie, że trzymają przewody... Czy to jest jakiś jednostkowy przypadek, czy jest jakiś sposób/patent/trick na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuri Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Przed odkręceniem śrub powinieneś wyjąć całkiem listwę żarówkową, poza nią nie ma żadnych innych przewodów, jednak lampa fabrycznie jest wklejona na taki czarny kit, być może to on trzyma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miszka13 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Z tym kitem to by pasowało... Nie rozumiem tylko jak wyciągnąć listwę z żarówkami PRZED odkręceniem śrub?!? Przecież nie ma do niej dostępu?! No nic - popróbuję siłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuri Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Wiesz co może i trzeba odkręcić najpierw śruby a potem wyjąć listwę - co do kitu jestem pewien na stówkę, więc może ostrożnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.