Gość mrówa Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 chodi dokladnie o system domykania szyb od strony kierowcy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ocho, K12 zaczyna się psuć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 CICHO I TAK ŁADNE AUTKO SZKODA TYLKO ZE W KOBIECYCH REKACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Zanim szyby będą się same domykały to powinni u producenta popracować trochę nad komfortem przesuwania się tych szyb. Przemieszczają się jak suwnica hutnicza albo jeszcze inna. To nie jest może jakieś ocieranie ani pisak ale strasznie denny i upierdliwy szum. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 no nie przesadzaj w mercedesie w 124 chodzo glosniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Chyba jednak rozmawiamy o nowych modelach marki Nissan? W tym przypadku K12, tak? Nie możemy porównywać go do auta sprzed 15lat. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 ta tyle ze te auta z przed 15 laz kosztuja..... z 1996 roku kosztuja niekiedy wiecej niz nasze k12 w124 dla mnie zawsze bedzie wzorem solidnego dobrego prawdziwego auta szczegulnie brabus w 124 e 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Jednak żaden z podstawowych lub kompaktowych modeli Nissana NIGDY nie osiągnie poziomu jakościowego w/w samochodu. Zapewne ten poziom może Nissan osiągnąć modelami Maxima lub Infiniti na rynku amerykańskim. Wracając jednak do tematu Micry to uważam tylko, że szyby elektryczne w tym modelu są cieńkie jak "d*pa" węża. Projektanci powinni trochę pomyśleć nad jakością i komfortem dźwiękowym kierowcy i pasażera podczas opuszczania i podnoszenia szyb przednich. Dla mnie odgłos przesuwanej szyby to porażka. Ponadto gdy szyba dojdzie do samej góry boczek tapicerki drzwi w swej górnej części tak dziwnie się wybrzusza na moment. Ponadto brak automatu w przednich drzwiach to też brytyjsko-francuska lipa. Te auta już mało co mają z japońską solidnością. A już najbardziej wpieprzyło mnie to jak dowiedziałem się, że we wszystkich modelach K12 zastosowana jest francuska skrzynia z Clio III Dla mnie KUPA pod kilkoma względami a tak poza nimi to OK HHA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 w sumie racja ale spasowanie plastików, za to dobre ale nie sa najlepszej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Wiesz, co? Tak naprawdę to Nissan, mówię tu o tym europejskim, powinien uczyć się od innych producentów. W Micrze spasowaniem plastików nazwałbym brakiem spasowania. W moim Passacie mozna powiedzieć o spasowaniu wszystkiego. Wszystko pasuje do drugiego idealnie i ewentualny demontaż jak i montaż idzie z dziecinną łatwością. Ja dawno nie widziałem takiego auta tak idealnie dopasowanego. Sorki ale europejski Nissan to dopiero raczkuje w tym temacie i nie ma pojecia co to tak naprawdę oznacza słowo: spasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 powiem tak plastiki sa kijowe ale jezeli chodzi o szczeliny to ich brak tak wszystko spasowane i nic nie trzeszczy ale za pewne jak w k11 jak raz rozkrece to zacznie trzeszczec :wink: a co do k10 heheheheh tam mi nic nie trzeszczaooo bo prawie nic nie bylo hahahaah pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi