Gość kreweta Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 mam takie pytanie mam do okazji kupienia szybę przednią czołową od sunny N14 ale hatchbacka 5 drzwiowego czy będzie ona pasowała do mojego hatchbacka 3 drzwiowego ???tez sunny n14 poprosił bym wmiarę szybko o odpowiedź ponieważ musze dać szybko odpowiedź czy kupuje czy nie tą szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krol Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 podobno tak, ja slyszalem z opinii, gdy szukalem do swojego sedana - tez mi oferowano przednia szybe od 3drzwiowej wersji. Ostatecznie zakupilem od 5drzwiowej, ale dlatego, ze oryginalna (tamta byla zamiennikiem). Wydaje mi sie, ze przody w kazdym z aut beda takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 628749 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Na 98% sa takie sam, poza szyba z kombi. Pod wieczor jak wroce do domu to podejde do sasiada ktory ma warsztat Auto Szyby i Ci powiem dokladnie jak to jest w katalogu w tedy bedzie pewne w 100% [ Dodano: Sro 11 Lut, 2009 18:03 ] Co do szyby to dowiedzialem sie ze wg katalogu bedzie pasowac i nie ma roznicy, w sumie odradzal kupno uzywanej przedniej szyby poniewaz nie sa hartowane i jak bedzie gdzies niewidoczne pekniecie lub szyba moze byc w jakis sposob zle wycieta to po zamontowaniu i przejechaniu jakiegos odcinka drogi moze poprostu peknac. Inaczej jest z szybami bocznymi i tylna poniewaz odrazu sie rozsypuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kreweta Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 no oki dzięki wielkie za rade:) było to pomocne:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.