Gość neverland Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam was po zimowych jazdach musialem wymienic wahacz, skrzywilem go na krawezniku. Przy okazji wymieniłem klocki. Wszystko chodzilo super idealnie dopuki nie dojechalem na myjnie automatyczna full program z myciem podwozia ii.....od razu po ruszeniu zapalila mi sie lampka ta ktora sygnalizuje zaciagniety reczny...zauwazylem ze zaswieca sie na pewno w momencie skretu w prawo. Dziwne jest to ze gdy skrecam w prawo nie jadac to nic sie niedzieje, zeby wylaczyc ta kontrolke lekko odbijam w lewo....i sie wyłącza...czego to moze byc przyczyną ? Sprawdzałem płyn chłodniczy, hamulcowy myslalem ze to wina tego .... Ma ktos jakies propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ma ktos jakies propozycje ? Ja mam, ja mam ... Jak klocki wymienione i uzupełniony (wymienony) płyn hamulcowy to mogą być jeszcze tarcze, możesz mieć (lekko) zapowietrzone hamulce (zapowietrzenie w trakcie wymiany płynu) lub po prostu wilgoć i jakieś przebicie które załącza kontrolkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość steq Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 witam ja mam taki sam problem tylko ze u mnie świeci się cały czas tez nie wiem co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.