klfsolec Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 no ja mam teraz w swojej pralce właśnie od poloneza i sa lepsze niż orginalne bo mówie janmora do nissana to do śmietnika wyj......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Wiec trzeba sie na jakis złom przejsc albo u kogos znajomego wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 falbinho, jak chcesz i Ci sie chce to możesz do mnie podjechac , podjedziemy do InterCarsu i kupie Ci na zniżkach przewody. Sentechy chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 OK to jak cos uzbieram to sie zglosze do Ciebie a ile bym musiał tak wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 pewnie z 80zł do 100zł pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ok to się odezwe. Bo ten samochód strasznie chodzi teraz by7łem zobaczyc to całym silnikiem szarpie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mapeciontko Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 te seiwa za 90 warte tych pieniedzy jakis rok temu kupilem ale za 160 i ogolnie kabelki ok ale nie ma co porownywac do orginalu Jesli bym teaz wymienial to za te pieniadze bym je bral bez zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~M Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Lepiej wymień jak najszybciej, bo pojeździsz trochę i zalejesz silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 No dzis jak jechalem do pracy w 2 strony 10km to wogole jak bym maluchem jechal na 3 garach tylko chodził :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~M Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Kilka dni temu wymieniłem wszystkie przewody po tym jak jeden z nich mi kuna przegryzła podczas pobytu na Śląsku. Przewody KAGER kosztowały 160 zł. Można pojedynczo kupić. Ale z tego co wiem to Bosch sprzedaje - 50 zł sztuka. W sumie dosyć drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi