wojtgor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam mam Xa około 3 miesiące i 7500 klm, właśnie zauważyłem ze moja wykładzina ma juz dziurę przy pedale gazu, kosztowała około 150 zł ponoć oryginalna kupiona w salonie. Kiedyś w innym aucie miałem taką za 25 zł i wytrzymała mi dwa lata. Jak już dowiedziałem się niema na to gwarancji :zly: . Trudno tak czy inaczej przestrzegam by kupować najtańsze i nieoryginalne . Nawet jak się zniszczą to nie będzie szkoda i człowiek ma wytłumaczenie że jak kupił byle co za małe pieniądze to sam sobie winien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Co do oryginalności akcesoriów NISSANA mam zastrzeżenia. Dywaniki gumowe, które dostałem /gratis/raczej pasują do CC niż do X-a/mój błąd nie zwróciłem uwagi przy odbiorze-było już ciemno/.Na uczciwość sprzedawcy raczej nie liczcie jak wytargowaliście duży rabat, montują tanie "polskie" podróbki,co do których jakość pozostawia wiele do życzenia i bezczelnie wmawiają że to jest "orginał" Zamontowali mi hak/miał być automatyczny za 2000zł "WESTFALIA"/ niewiadomego pochodzenia,lipnej jakości i w dodatku zardzewiały no i nie chcieli powiedzieć kto jest producentem-brak tabliczki znamionowej/oczywiście żę nie był automatyczny tylko zwykły na śruby/ Teraz mam zamontowany orginał zupełnie inaczej się prezentuje.Warto było powalczyć o swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trout Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Potwierdzam dziurę w dywaniku - w tym samym miejscu i po tym samym czasie. DZIADOSTWO :-) ale ja dałem chyba 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 a mnie skasowali za dywaniki 250 zł !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 a mnie skasowali za dywaniki 250 zł !!! łooolaboga :zdziw: - nawet do note dorzucali za free w aso chorzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 też tam kupowałem ... A swoją drogą te dywaniki nie używam bo dałem zaraz gumy..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 właśnie dawali z gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trout Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ja też dostałem gumowe za free (free - he he, przy całej kwocie to kurz) a z materiału były po 100 i po 200 chyba. Przewidując rozwój wypadków wziąłem te za 100 i dobrze zrobiłem. Myślę, że te dywaniki są polskiego producenta, ciekawe jakby go odszukać i kupowac tylko te pod nogi kierowcy bo pozostałe u mnie są jak nówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Fiuk Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam mam Xa około 3 miesiące i 7500 klm, właśnie zauważyłem ze moja wykładzina ma juz dziurę przy pedale gazu, kosztowała około 150 zł ponoć oryginalna kupiona w salonie. Kiedyś w innym aucie miałem taką za 25 zł i wytrzymała mi dwa lata. Jak już dowiedziałem się niema na to gwarancji :zly: . Trudno tak czy inaczej przestrzegam by kupować najtańsze i nieoryginalne . Nawet jak się zniszczą to nie będzie szkoda i człowiek ma wytłumaczenie że jak kupił byle co za małe pieniądze to sam sobie winien. Nie ma gwarancji, zgoda, ale cały czas masz rękojmię i radze skorzystać, jeśli nie jest za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.