filtron1 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 siemanko , mam pytanko, padł mi silniczek do regulacji swiateł i mam pytanie: czy od p10 bedzie pasować do p11 :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 wiesz co wydaje mi sie ze nie. mam na zapas od p10 i tak chciałem zobaczyc na allegro jak od p11 wygląda i widze ze nie przede wszystkim kostka w p10 jes na 6 pinów a u ciebie tylko na 3 i mocowanie ma inne tak wiec na 99% nie. pokazał bym ci linki na allegro to bys wiedział o co chodzi ale niestety nie znalazlem od p10. widziałem tam za 45 zł bodajze do twojego wiec nie opłaca sie kombinowac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 filtron1, otaguj temat bo do kosza pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafp11 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 W P11 występowały dwa rodzaje silniczków: na 3 i na 6 pinów. Ja mam u siebie na 6 pinów,a jak kupowałem lampy (po stłuczce żony ) to kupiłem z 3-pinowymi silniczkami. Silniczki ze swoich starych lamp przełożyłem i mam do sprzedania silniczki 3-pinowe w dobrej cenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 sprawdzalem tez mam 6 pinow szkoda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.