Gość jonesowski Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam! Mam problem z moją Micra. Na wysokich obrotach auto strasznie szarpie (na 5 mogę max. rozpędzić się do 80-85 km/h) ale tylko na benzynie, na gazie jedzie normalnie. Poza tym niekiedy gaśnie gdy dojeżdżam do skrzyżowania, albo jak wbijam 2 bieg to auto nie ma w ogóle mocy (dodając gaz obroty nie rosną). Musze wtedy dać na luz i przygazować. Proszę o sugestie co to może być. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 pompka paliwa sie meczy lub umiera... dla penosci mozesz wymienic filtr paliwa <10 ,20zl> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekch Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Posiadam micę k11 po 98 roku. Problem polega na tym, że po przekręceniu kluczyka pompa paliwowa strasznie buczy. Auto niema mocy (wciskam pedał gazu a reakcja znikoma) na jałowym falują obroty . Filtr paliwa wymieniłem. Nie wiem jak wyjąć pompę paliwową z plastikowej obudowy umieszczonej w baku.(wyjmuje się razem z plastikiem czy plastik można jakoś rozpiąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piniom Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 prawdopodobnie pomka musi wyjść z plastikiem niejestem pewien kiedyś miałem podobne objawy ale winą były przewody WN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.